Topinamburi cu usturoi la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 12 catei de usturoi, cu coaja
  • 1 lingura rozmarin uscat, farâmitat
  • 900 g topinamburi, bine spalati si taiati În felii
  • de 1 cm grosime
  • 1/2 lingurita sare

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul in prealabil la 200°C. Într-o

tava de copt destul de mare ca sa incapa

topinamburii intr-un singur strat se amesteca uleiul,

usturoiul si rozmarinul. Se incalzeste tava În cuptor

3-5 minute sau pâna când uleiul Începe sa sfârâie.

2 Se adauga topinamburii si se amesteca bine sa se

unga cu ulei. Se coc, scuturând tava din când in

când, 35-40 de minute sau pâna când topinamburii

sunt fragezi. Se presara sarea deasupra si se

servesc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise