Topinamburi cu usturoi la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 12 catei de usturoi, cu coaja
  • 1 lingura rozmarin uscat, farâmitat
  • 900 g topinamburi, bine spalati si taiati În felii
  • de 1 cm grosime
  • 1/2 lingurita sare

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul in prealabil la 200°C. Într-o

tava de copt destul de mare ca sa incapa

topinamburii intr-un singur strat se amesteca uleiul,

usturoiul si rozmarinul. Se incalzeste tava În cuptor

3-5 minute sau pâna când uleiul Începe sa sfârâie.

2 Se adauga topinamburii si se amesteca bine sa se

unga cu ulei. Se coc, scuturând tava din când in

când, 35-40 de minute sau pâna când topinamburii

sunt fragezi. Se presara sarea deasupra si se

servesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise