Tort cu fructe si piscoturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 iaurt mare de fructe (eu folosesc de caise)
  • 2 plicuri gelatina
  • 1l frisca Hulala
  • 3 kiwi
  • 3 portocale
  • 10-15 capsuni
  • ananas din compot
  • 400 g piscoturi
  • 2 esente de rom+250g apa indulcita sau compot pt insiropat piscoturile

Mod de preparare

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata. Frisca se bate si se amesteca cu iaurtul. Se taie fructele rondele iar capetele ce raman le taiem marunt si le punem in frisca. Intr-o tava se pune celofan umezit atat pe pereti cat si pe fundul acesteia iar apoi se orneaza cu fructele taiate rondele. Peste fructe se adauga un strat de frisca se pune un rand de piscoturi inmuiate si tot asa pana se termina cu un strat de piscoturi. Tortul se baga la rece si se rastoarna a 2-a zi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise