Albusul se bate bine impreuna cu apa,adaugam zaharul si galbenusurile.
Incorporam pe rand nuca si apoi faina impreuna cu praful de copt.
Pentru ca nu am inca o forma de copt in forma de inima am am copt blatul in forma rotunda.
Dupa ce acesta s-a racit l-am decupat in forma dorita si apoi l-am taiat pe doua locuri rezultand 3 foi.
Preferinta pentru crema a fost cioco-duo,am umplut tortul cu acesta crema direct de la borcan.
Am insiropat fiecare foie de blat cu siropul obtinut.
Plastilina de ciocolata: ciocolata alba impreuna cu mierea se pune pe baie de abur,cand s-au topit amestecam si gelatina care s-a hidrtat intre timp in 2-3 linguri de apa,adaugam colorantul. Am lasat sa se raceasca si apoi am intins o foaie subtire cam de 2 mm cu care am acoperit tortul pe care am intins un strat foarte subtire de crema.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise