Se amesteca cu mixerul intr-un vas ciocolata finetti, untul si laptele praf (in stare solida, nedizolvat). daca vi se pare ca se produce o decolorare a cremei rezultate se mai poate adauga un praf de cacao (fara a mai adauga alt zahar deoarece laptele praf este dulce)
se face un sirop din apa, zahar si esenta de rom. se lasa sa se raceasca putin dupa care se inmoaie biscuitii foarte putin, pret de citeva secunde fiecare.
atentie : nu tineti biscuitii prea mult in sirop pentru ca se inmoaie
Se aseaza succesiv straturi de biscuiti si crema (in strat foarte subtire)
Se imbraca in crema si se orneaza dupa idei originale
Este foarte gustos si rapid.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise