Tort de ciocolata cu ardei iute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 110g ciocolata amara
  • 2 lingori rom(nu esenta)
  • 110d unt
  • 60g biscuiti
  • 110g zahar brun
  • 3 oua mari
  • un varf cutit boia iute sau 12 ardei iute rosu uscat

Mod de preparare

Tocati ciocolata impreuna cu ardeiul si punetile la topit, intr-un vas de sticla,in bagnomaria sau in microunde

1) Intr-un vas amesrecati untul moale cu zaharul brun,pana devine o crema spumoasa; uniti galbenusurile unul cate unul,ciocolata topita,romul,si amestecati bine

2) Amestecati biscuiti faramitati cu faina,uniti totul cu crema obtinuta precedent,adaugati albusurile batute bine cu putina sare,amestecati cu atentie;

3) Varsati totul intr-o forma,tapetata cu hartie,coaceti in cuptorul incins 180°C timp de 30-35 minute

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise