Tort de clatite cu dulceata de capsuni si macese

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.5 KG faina
  • 2 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 250g lapte
  • 3 linguri zahar
  • dulceata de capsuni si macese

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si la sfarsit daca aluatul este prea gros se poate adauga apa pana cand acesta devine moale suficient cat sa se poata praji.

Dupa ce ati copt toate clatitele se ia un platou si asezati o clatita o ungeti cu dulceata de capsuni, peste se pune a doua clatita si o ungeti cu dulceata de macese.

Se procedeaza asa pana ce ati terminat toate clatitele.

Deasupra puteti sa ornati cu frisca sau inghetata dupa gust.

Se poate consuma dupa 2-3 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise