Tort de clatite cu dulceata de capsuni si macese

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.5 KG faina
  • 2 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 250g lapte
  • 3 linguri zahar
  • dulceata de capsuni si macese

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si la sfarsit daca aluatul este prea gros se poate adauga apa pana cand acesta devine moale suficient cat sa se poata praji.

Dupa ce ati copt toate clatitele se ia un platou si asezati o clatita o ungeti cu dulceata de capsuni, peste se pune a doua clatita si o ungeti cu dulceata de macese.

Se procedeaza asa pana ce ati terminat toate clatitele.

Deasupra puteti sa ornati cu frisca sau inghetata dupa gust.

Se poate consuma dupa 2-3 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise