TORT DE FRUCTE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 oua
  • -3 linguri zahar
  • -3 linguri ulei
  • -3 linguri faina
  • -unt ptr uns tava
  • -zahar vanilat sauesenta vanilie
  • -praf de copt
  • -gelatina sau tortenguss nemtesc

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, galbenusurile, uleuiul si faina. Daca cere un pic mai multa faina se poate adauga fara probleme. Se amestea cu lingura de lemn prin rasturnare se adauga praful de copt, vanilia sau zaharul vanilat. Intre timp se unge tava cu unt si se toarna compozitia care se pune la cuptor. Se coace pana scoti scobitoarea curata din mijlocul blatului.

Rece fiind blatul se poate orna cu fructe, sau budinca si fructe, gelatina deasupra si se orneaza cu frisca inainte de a fi servita.

Enjoy!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise