Blatul şi crema sunt cele de la amandine (2), făcut în formă specială de tort rotund, însiropat cu acelaşi sirop de zahăr şi capuccino. L-am asamblat în inel şi l-am dat la frigider peste noapte.
A doua zi, dimineaţa, am trecut la ornarea lui...să arate cât de cât ca un tort finisat şi numai bun de oferit. Sincer m-aş fi apucat să mă înfrupt din el...aşa cum era... neornat :))... dar........ l-am învelit într-un strat subţire de cremă de unt simplu, după care l-am învelit în pastă de zahăr turquoise.
L-am ornat cu o fundiţă, exact ca un cadou mic şi de suflet.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise