Tort Valentine

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g pişcoturi
  • 1 plic budincă de vanilie
  • 150 g frişcă la tub
  • 400 ml lapte
  • 3 linguri zahăr
  • 200 g căpşune
  • 1 plic gelatin roşu

Mod de preparare

Tai fructele pe jumătate. Tapetezi forma de tort cu pişcoturi uşor înmuiate în lapte. Amesteci praful de budincă cu zahărul şi 200 ml lapte şi fierbe la foc mic. Apoi prepara gelatina pentru decor. Pui budinca peste pişcoturi, aranjezi fructele peste, toarnă gelatina şi pune la frigider pentru 30 de minute.

După răcire orneză cu frişca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise