Tortilla Espaniola

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -4 lingurite ulei
  • -2 cepe
  • -2 cartofi taiati fasii subtiri
  • -6 oua
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul si se taie ceapa,apoi se prajeste.Se rastoarna cartofii in apa fierbinte si se lasa 4-5 minute.Se bat ouale intr-un vas mare,se adauga ceapa si cartofii,sare si piper.Se rastoarna apoi in tigae si se lasa 2 minute.Imediat se pune tigaia in cuptorul incins si se lasa 20-30 minute.Se rastoarna pe platou si se taie in bucati.Se serveste cu salate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise