Toscana

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 kg cartofi
  • - 200 gr piept pui
  • - 200 gr pulpa/muschi vitel
  • - 200 gr pulpa/muschi porc
  • - 250 gr smantana
  • - 5-8 catei usturoi
  • - sare, piper, condimete, cimbru etc

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert in coaja si se lasa pana sunt aproape gata.

Carne se taie cubulete, se condimenteaza bine, se pune la cuptor cu ulei si putin vin, pana este gata.(putin rumenita)

Separat se pun cartofii cojiti si taiati cuburi la cuptor cu putin ulei pana prind o crusta rumena. Inainte cu cateva minute de a scoate cartofii puneti peste ei un sos facut din smantana si usturoi.

Cand sunt gata puneti pe o farfurie carnea si deasupra cartofii cu smantana si eventual putina verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise