traista ciobanului

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • malai
  • pastrama de oaie
  • bacon feliat
  • branza de burduf
  • oua
  • smantana
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

se face o portie de mamaliga ,antro strachina de lut se aopera fundul la strachina cu felii de bacon se pune un strat de mamaliga se unple cu pastrama de oaie facut a la gratar,se adauga branza de burduf si se acopera cu mamaliga.se introduce la cuptor incins 15 minute ;se scoate de la coptor si se rastoarna intro farfurie se servestecu smantana si ochiuri romanesti;pofta buna de la ;preda costel

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise