traista ciobanului

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • malai
  • pastrama de oaie
  • bacon feliat
  • branza de burduf
  • oua
  • smantana
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

se face o portie de mamaliga ,antro strachina de lut se aopera fundul la strachina cu felii de bacon se pune un strat de mamaliga se unple cu pastrama de oaie facut a la gratar,se adauga branza de burduf si se acopera cu mamaliga.se introduce la cuptor incins 15 minute ;se scoate de la coptor si se rastoarna intro farfurie se servestecu smantana si ochiuri romanesti;pofta buna de la ;preda costel

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise