Trandafiri cu zmeura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 de grame de faina "000"
  • 200 de grame de unt
  • 200 de grame de smantana
  • un praf de sare
  • zmeura

Mod de preparare

Puneti faina intr-un castron, iar la mijloc untul taiat in bucatele, samantana si un praf de sare (un varf de cutit). Amestecati cu mana pana cand formati un aluat, pe care il lasati, in folie alimentara la frigider, peste noapte.

A doua zi, cand doriti sa pregatiti, presarati faina pe blatul de lucru si intindeti o foaie de 0,5 cm.

Iaiati aluatul in patratele. Urmati indicatiile din imagine (puteti pune in interior orice umplutura doriti) .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise