Trandafiri cu zmeura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 de grame de faina "000"
  • 200 de grame de unt
  • 200 de grame de smantana
  • un praf de sare
  • zmeura

Mod de preparare

Puneti faina intr-un castron, iar la mijloc untul taiat in bucatele, samantana si un praf de sare (un varf de cutit). Amestecati cu mana pana cand formati un aluat, pe care il lasati, in folie alimentara la frigider, peste noapte.

A doua zi, cand doriti sa pregatiti, presarati faina pe blatul de lucru si intindeti o foaie de 0,5 cm.

Iaiati aluatul in patratele. Urmati indicatiile din imagine (puteti pune in interior orice umplutura doriti) .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise