Trandafiri din mere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un aluat de foietaj
  • - apa
  • -mere
  • -zahar si scortisoara(dupa gustul fiecaruia)

Mod de preparare

Merele se taie rondele subtiri si se fierb in apa cu putin zahar

Dupa ce au fiert merele( cateva minute pana se inmoaie putin ca sa le putem modela, nu le fierbem nici prea tare pt ca se vor sfarma si nu mai putem forma trandafirii) le punem la scurs

Intre timp altualut de foietaj il taiem in fasii subtiri cam de 3 cm

Apoi vom aseza pe fiecare fasie de aluat cateva bucatele de mar si vom rula.

se pun la cuptor 10-15 minute pana aluatul este copt

Se ornamenteaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise