Trandafiri din mere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un aluat de foietaj
  • - apa
  • -mere
  • -zahar si scortisoara(dupa gustul fiecaruia)

Mod de preparare

Merele se taie rondele subtiri si se fierb in apa cu putin zahar

Dupa ce au fiert merele( cateva minute pana se inmoaie putin ca sa le putem modela, nu le fierbem nici prea tare pt ca se vor sfarma si nu mai putem forma trandafirii) le punem la scurs

Intre timp altualut de foietaj il taiem in fasii subtiri cam de 3 cm

Apoi vom aseza pe fiecare fasie de aluat cateva bucatele de mar si vom rula.

se pun la cuptor 10-15 minute pana aluatul este copt

Se ornamenteaza cu zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise