Pentru a se pregati trandafirii, aluatul trebuie sa fie putin rece. Daca a fost in congelator se dezgheata. Metoda preparari aluatului de casa o folosim ca cea din reteta: "Pateuri cu carne", daca aluatul e din comert il desfasuram si apoi din foaia obtinuta taiem felii normale. Înfășuram capetele de jos a trandafirilor. Se împacheteaza ușor marginea de jos sub trandafiri, formând un "boboc". Dacă doriți, partile laterale ale aluatului poate fi uns cu gălbenuș de ou. Am răspândit " trandafiri", pe foaia de copt si se pun în cuptor pentru 20 de minute la 180 C!
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise