Trandafiri din salam

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pate din comert sau de casa
  • salam fiert (eu am folosit jambon)
  • si putin unt pentru tava de copt

Mod de preparare

Pentru a se pregati trandafirii, aluatul trebuie sa fie putin rece. Daca a fost in congelator se dezgheata. Metoda preparari aluatului de casa o folosim ca cea din reteta: "Pateuri cu carne", daca aluatul e din comert il desfasuram si apoi din foaia obtinuta taiem felii normale. Înfășuram capetele de jos a trandafirilor. Se împacheteaza ușor marginea de jos sub trandafiri, formând un "boboc". Dacă doriți, partile laterale ale aluatului poate fi uns cu gălbenuș de ou. Am răspândit " trandafiri", pe foaia de copt si se pun în cuptor pentru 20 de minute la 180 C!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise