Trandafirul galben

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mar galben
  • frunze comestibile(loboda de care am folosit eu
  • menta
  • busuioc).

Mod de preparare

Se curata marul circular, incercand sa nu rupeti coaja. Rulam coaja cu grija si o asezam spre exterior cu partea care seamana cel mai bine cu un trandafiras. Daca se rup bucatele de coaja incercati sa le aranjati pe langa trandafirul deja asezat pe preparat. In jurul trandafirului obtinut, se pun frunzulite verzi de loboda, menta, busuioc. Daca ornati un preparat culinar cu carne puteti folosi loboda. Daca ornamentul este pt un desert, va recomand sa folositi frunze de menta sau busuioc. Imi cer scuze pt incadrarea acestui sfat de confectionat ornament la felul culinar-spume si creme, dar nu prea am unde sa il incadrez sa se potriveasca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise