Triunghiuri cu miere

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 100 g miere, 400 g faina, 250 g zahar pudra, 60 g unt, 3 oua, 300 g mere rase, 60 g nuci pisate, 20 g cacao, 1/2 lingurita scortisoara, 1 praf de copt

Mod de preparare

Ouale intregi, mierea, zaharul, scortisoara si cacaua se amesteca spuma. Se adauga nucile, untul topit si faina, amestecata cu praful de copt, se framinta un aluat moale si se intinde o foaie din care se taie triunghiuri. Se pune in mijlocul fiecarui triunghi o lingurita de mere rase si se intorc colturile triunghiului. Pe o tava tapetata cu hirtie, se coc la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se presara cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise