Tropical smoothie

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g ananas
  • o banana
  • 15 ml piure Cocos Monin sau 30 ml lapte de cocos
  • gheata cuburi

Mod de preparare

Curatati ananasul de coaja si taiati-l in bucati

Decojiti banana

Umpleti cu gheata jumatate din paharul in care urmeaza a fi servita bautura

Adaugati apoi gheata din pahar in blender impreuna cu restul ingredientelor si mixati timp de 45 - 60 secunde

Eu folosesc blenderul Oster Reversible programul cocktail

Decorati cu ananas

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise