Tuica

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-5 kg fructe: prune
  • boasca (ramasite de la vin)
  • portocale etc.
  • putin zahar (aprox 200 g)
  • 2-5 kg gheata

Mod de preparare

Se lasa fructele sa fermenteze cu zaharul vreo 7 zile intr-un container de plastic.

Inainte de servire se pune sticla la frigider cel putin o zi intreaga.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise