Turn de orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 morcov ras
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1 vanata
  • ½ kg ciuperci
  • Piper mozaic
  • 1 pahar de orez
  • 3 pahare de supa de carne
  • Curry
  • Boia
  • Condimente pentru orez

Mod de preparare

Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Dovlecelul si vanata se dau prin razatoarea mare, morcovul prin razatoarea mica iar cartoful se taie in cubulete potrivite. Se caleste ceapa, se adauga apoi morcovul si se mai caleste putin, apoi orezul si la urma ardeiul. Dupa ce le-am calit bine se aduga dovlecelul, vanata si ciupercile. Se pune supa de carne si condimentele. Spre sfarsit se pun si cartofii si se lasa pana fierb toate legumele. Cine doreste poate adauga si suc de rosii. Se serveste atat cald cat si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise