Turnedo cu gorgonzola

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 4 turnedos (bucati de file de vita)
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr smantana
  • 20 gr unt
  • sare
  • piper
  • miez de nuca

Mod de preparare

1.Se topeste untul intr-o tigaie.
2.Se caleste carnea de vita in tigaie.Se asezoneaza cu sare si piper.
3.Intr-o cratita se topeste branza taiata in bucatele si se adauga smantana.Se presara piper si se amesteca.
4.Se aseaza bucatele de carne pe o farfurie, se toarna sosul de gorgonzola si se decoreaza cu putin miez de nuca.
5.Se poate servi, ca garnitura, cu rosii coapte cu pesmet si parmezan.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise