Turo gomboc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g branza de vaci
  • 50g unt
  • 3 oua
  • 30g pesmet
  • 30g gris
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri de zahar praf
  • 5 linguri de pesmet si 2 liguri de zahar pentru glazurare.

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca bine si cu mana umeda facem bile pe care le punem intr-o oala cu apa clocotind cu un praf de sare Le fierbem 5 min dupa care le scoatem si le punem direct intr-o tigaie in care am pus la prajit pesmet in care la final am adaugat 2 liguri de zahar. Le tavalim prin acest amestec si le servim calde sau reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise