Turte (ca la mama acasa)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 1 varf cutit sare
  • 2linguri zahar
  • drojdie cat o nuca
  • 1 cana jumate cu apa

Mod de preparare

Se pune faina intr-un lighenus, deasupra drojdia, sarea, zaharul si se adauga apa putin calduta peste ele. Se ia la framantat pana dispar toate cocoloasele. La sfarsit se strange coca cu putin ulei. Lasati sa creasca bine cam 40 min. Faceti turtite de dimensiunea unei farfurii mici si le coaceti in tuci pe fiecare in parte si pe o parte si pe alta. Tine in loc de paine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise