Un alt fel de musaca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g carne de vita
  • patrunjel
  • 700 g cartofi
  • 2-3 ardei capia
  • 2-3 rosii
  • 300 ml suc rosii
  • sare, piper

Mod de preparare

Tocam carnea, punem patrunjelul tocat, o saram, piparam dupa gust si o amestecam. Compozitia o formam ca pe niste mici.

Curatam cartofii, ii taiem rondele si ii prajim usor in ulei.

Taiem ardeii in bucati potrivite ca in imagine si rosiile in felii.

Dupa ce am efectuat toate aceste operatiuni, procedam la montarea preparatului, astfel asezam ca in imagine o felie de rosie, o felie de cartof, un "mititel", o bucatica de ardei si o luam de la capat.

Odata aranjata in tava, musacaua o asezonam cu sare si piper si turnam sucul de rosii, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor. Dupa aproximativ 1 ora, luam folia si mai lasam putin musacaua la rumenit.

Mancarea e foarte apetisanta si gustoasa cu toate culorile vesele din ea.O servim calda cu salata de sezon.

Pofta buna!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise