Unt cu tarhon

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru un pachet de unt este nevoie de 3-4 lingurite de zeama de lamaie
  • 2 legaturi de tarhon tocat foarte fin
  • eventual putina sare.

Mod de preparare

Este delicios pentru sandwich-uri,la diferite preparate din carne, peste ,preparate pe gratar carne, frigarui, peste sau carne si peste rasol.

Untul se freaca spuma cu zeama de lamaie,se adauga apoi tarhonul si se continua amestecarea pana devine o pasta,eventual se poate folosi mixerul sau blenderul.

Se stie ca untul se poate pastra lejer in congelator intre 6 si 9 luni si de aceea in fiecare an imi fac unele provizii...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise