Varza a la Cluj

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • varza murata
  • carne tocata sau carne de porc si slanina afumata
  • 3 cepe
  • o lingura orez
  • sare,piper,condimente,boia dulce
  • o cana smantana
  • pasta de tomate

Mod de preparare

Puteti folosi carne tocata sau carne de porc si o bucatica de slanina afumata pe care le dati prin masina de tocat alaturi de 3 cepe.

Se inabuse o lingura de orez si se adauga in carne.Se potriveste de sare,piper,condimente.

Varza murata se spala,se toaca ca taitetii,se presara boia dulce si piper si se rumeneste in putina grasime.Se aseaza intr-o cratita alternativ un strat de varza,unul de carne.

Se adauga 2-3 pahare de apa calda si se introduce la cuptor.Spre sfarsit se adauga o cana de smantana simpla sau amestecata cu pasta de tomate si se mai da la cuptor pana se rumeneste.

Cand se serveste mai puteti adauga smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise