Varza a la Cluj

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza mijlocie
  • 500g carne de vita(pui
  • amestec)
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca orez
  • 400 ml smantana
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Speli varza,o tai fideluta,o freci cu sare si o inabusi in ulei cu apa.

\\Cureti ceapa,o tai marunt si o calesti in ulei incins pana se aureste.Adaugi carnea tocata,sare,piper si le inabusi impreuna,adaugand din cand in cand cate putina apa.

Speli orezul si-l fierbi intr-o cratita cu 2 cesti de apa si putina sare.Dupa ce au fiert toate le dai deoparte.

Ungi un vas de yenna cu ulei si asezi un strat de varza,unul de carne,urmatorul de orez si o lingura de smantana.Ultimul strat trebuie sa fie de varza,peste care asezi rosiile taiate rondele,smantana ramasa si dai la cuptor ptr. 30 minute la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise