Varza a la Cluj

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza mijlocie
  • 500g carne de vita(pui
  • amestec)
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca orez
  • 400 ml smantana
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Speli varza,o tai fideluta,o freci cu sare si o inabusi in ulei cu apa.

\\Cureti ceapa,o tai marunt si o calesti in ulei incins pana se aureste.Adaugi carnea tocata,sare,piper si le inabusi impreuna,adaugand din cand in cand cate putina apa.

Speli orezul si-l fierbi intr-o cratita cu 2 cesti de apa si putina sare.Dupa ce au fiert toate le dai deoparte.

Ungi un vas de yenna cu ulei si asezi un strat de varza,unul de carne,urmatorul de orez si o lingura de smantana.Ultimul strat trebuie sa fie de varza,peste care asezi rosiile taiate rondele,smantana ramasa si dai la cuptor ptr. 30 minute la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise