Varza a la Misu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg varza acra
  • 1 pachet paste fainoase late
  • 1/2 kg carne macinata
  • 200 g cascaval
  • 100 g smantana
  • 50 gr pasta de rosii
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • sare , piper

Mod de preparare

Varza se taie si se pune la desarat in apa. Ceapa se taie solzi si se caleste in ulei dupa care se adauga carnea macinata si se prajeste in continuare adaugandu-se condimente dupa gust. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare.

Varza se caleste in ulei, dupa ce s-a calit se amesteca cu pastele fainoase

Intr-o cratita care se unge in prealabil cu margarina se pune un strat varza cu paste, un strat de carne, un strat cascaval ras, dupa care se continua procedura pana la terminarea ingredientelor, terminandu-se cu varza. La sfarsit se adauga pasta de rosii. Se condimenteaza dupa gust

Cratita se da la cupptor timp de 15-20 minute dupa care din cele doua oua, faina, smantana , sare si piper se face o omleta care se adauga peste varza din cuptor, dupa care se mai lasa pana se incheaga oul formand o crusta aurie

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise