Varza acra cu ciolan afumat

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza acra potrivit de mare
  • 400 g ciolan afumat
  • o lingura pasta de tomate
  • 0 frunza de dafin
  • cimbru
  • piper
  • boia iute
  • vegeta
  • o lingura de untura (ulei)
  • o cana supa de legume
  • o legatura de marar

Mod de preparare

Varza am lasat-o la desarat 3 ore, in apa rece.

Am pus intr-un tuci untura si cand s-a incins am adaugat ciolanul taiat bucati potrivite(am ales partea cu mai multa grasime a ciolanului). L-am lasat pana s-a rumenit usor, apoi am adaugat varza tocata marunt si le-am calit impreuna.

Cand zeama pe care si-a lasat-o varza a scazut, am adaugat jumatate din cana de supa, frunza de dafin si celelalte condimente. Am mai lasat sa fiarba cateva minute, am transferat varza intr-o tava pe care am dat-o la cuptor .La jumatatea fierberii am adaugat si pasta de tomate desfacuta in restul de supa si am mai lasat sa fiarba aproximativ 20-25 minute.Mararul tocat l-am adaugat la sfarsit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise