Varza acra cu masline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza acra mare.
  • 5 linguri de ulei (din samburi de struguri).
  • 150 g masline
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • vegeta, piper proaspat macinat

Mod de preparare

Daca varza murata este prea acra, se spala mai intai in apa,sau se poate lasa in apa de pe o zi pe alta. Se scurge bine si se taie ca fideaua. Se prajeste in ulei ceapa taiata marunt si se adauga varza. Cand incepe sa se rumeneasca, se pune o lingurita de boia de ardei dizolvata intr-o ceasca de apa si se lasa varza sa fiarba inabusit. La urma se adauga la varza si cateva masline, oparite 10 min in apa clocotita. Daca este nevoie se mai adauga din cand in cand si putina apa.Intotdeauana trebuie sa avem pe aragaz o craticioara cu apa fiarta,ca sa putem pune in varza cata este nevoie (o potrivim din ochi). Se potriveste de sare si piper.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise