varza calita

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg varza
  • 500 gr carnat de casa
  • sare daca este nevoie
  • cimbru
  • marar
  • 1 ceapa
  • piper
  • 200 ml suc e rosii

Mod de preparare

Se calesc ceapa si carnatul, dupa care se adauga varza taiata fasii subtiri si se tine asa la foc potrivit cam 5-10 minute si se amesteca in ea pe urma adaugati 1-2 cani cu apa si lasati sa scada cand a scazut apa pe jumate adaugati condinentele si sosul de rosii si mai lasati la foc cam 10-15 minute pe urma incalziti cuptorul la 180 grae si puneti varza la cuptor pentru inca o 40 de minute.Se poate servii cu mamaliguta si cu carne prajita de porc.

Va doresc pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise