Varza calita

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 varza
  • - 2 linguri ulei
  • - 1 foaie dafin
  • - 2 cepe
  • - 1 lingurita cimbru
  • - 1 cana suc rosii

Mod de preparare

Cepele se toaca marunt si se calesc in ulei pana devin aurii, apoi se adauga condimentele si sucul de rosii. Varza tocata se pune treptat in cratita si se amesteca. Dupa ce se pune toata varza se mai tine pe foc 10 minute dupa care se pune in cuptorul preincins pentru alte 30 minute.

Poate fi garnitura ciolanului afumat fiert in bere.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise