VARZA CALITA CU CIOLAN

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2verze murate +1 varza cruda
  • 1 buc rasol de porc
  • 200 g rosii decojite
  • 1 lingura bulion
  • 100g costita afumata
  • marar verde(dupa gust)
  • 1/1 lingurita cimbru

Mod de preparare

Se scurge varza murata si se toaca fideluta, varza cruda se toaca si se framanta putin,se amesteca cu cealalta.

Se asaza ciolanul in cratita si apoi varza tocata,rosiile decojite si bulionul desfacut in apa,apa cat cuprinde,cimbru(1/2 lingurita)

Se da la foc mic ,cca 1/2 ora, apoi se baga la cuptor la foc potrivit

Cand e aproape gata se adauga costita si se lasa sa se mai rumeneasca putin la cuptor

Se serveste cu mamaliguta clada si ardei iute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise