VARZA CALITA CU COSTITA

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - varza murata aproximativ 4 verze medii
  • - costita
  • - cimbru
  • - 3 foi de dafin
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcovi
  • - piper
  • - bulion
  • - 3 linguri delicat
  • - 2 legaturi de marar

Mod de preparare

1. Se calesc ceapa si morcovul, adaugam varza tocata marunt si stoarsa foarte bine.

2. Calim carnea si o punem peste intreaga compozitie de mai sus timp de 15 minute la foc pe aragaz.

3. Adaugam cimbrul, foile de dafin , piperul si bulionul.

4. O introducem la cuptor si primele 2 ore o lasam neacoperita. La fiecare ora o scoatem si o amestecam.

6. Dupa cele doua ore o acoperim cu folie de aluminiu si o mai lasa inca o ora - o ora si jumatate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise