VARZA CALITA CU COSTITA

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - varza murata aproximativ 4 verze medii
  • - costita
  • - cimbru
  • - 3 foi de dafin
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcovi
  • - piper
  • - bulion
  • - 3 linguri delicat
  • - 2 legaturi de marar

Mod de preparare

1. Se calesc ceapa si morcovul, adaugam varza tocata marunt si stoarsa foarte bine.

2. Calim carnea si o punem peste intreaga compozitie de mai sus timp de 15 minute la foc pe aragaz.

3. Adaugam cimbrul, foile de dafin , piperul si bulionul.

4. O introducem la cuptor si primele 2 ore o lasam neacoperita. La fiecare ora o scoatem si o amestecam.

6. Dupa cele doua ore o acoperim cu folie de aluminiu si o mai lasa inca o ora - o ora si jumatate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise