Varza caramelizata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr varza alba proaspata
  • 500 ml vin alb
  • 2 linguri chimen
  • 1legatura marar verde
  • 2 linguri miere de albine
  • sare si piper

Mod de preparare

Varza se taie fideluta si se pune intr-o cratita, fara ulei, la foc potrivit. Se amesteca constant si se adauga cate putin vin, din 10 in 10 minute pana terminam de pus tot vinul si varza este scazuta. Cu 10’ inainte de a lua varza de pe foc, punem semintele de chimen, mararul tocat, mierea, sare si piper dupa gust. Mai lasam pe foc si amestecam sa nu se arda, inca 10’ dupa care este gata. Se poate servi pur si simplu ca si mancare de post, sau langa fripturi, coaste, carnati.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise