Varza cu berbecut

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie rosii intregi
  • 1 varza medie
  • 500 gr pulpa de berbecut
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei
  • boia dulce, boia iute
  • 2 foi de dafin
  • sare, piper boabe

Mod de preparare

- Taiem varza fideluta.

- Curatam ceapa, o tocam marunt, apoi o punem la calit cu un praf de sare.

- Adaugam carnea taiata cubulete.

- Acoperim cu apa si lasam la fiert circa 30 minute.

- Adaugam apoi varza cu berbecut si acoperim cu apa (daca este necesar). Lasam aproximativ 30 minute sa se inmoaie bine varza, apoi adaugam rosiile

- Condimentam dupa gust si adaugam foi de dafin, piper boabe si sare.

- Lasam pe foc scazut pana cand se fierb si varza si carnea (pentru inca aproximativ o ora).

- Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise