Varza cu carnati si afumatura

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza murata
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 2 cani suc de rosii
  • ulei
  • 4 carnati semi-afumati
  • cateva bucatele de capete de coaste afumate

Mod de preparare

Astfel luati varza, spalati-o in cateva ape pentru a mai elimina din sare, taiati-o si tocati-o marunt. Puneti varza la calit in ulei, amestecand din cand in cand pentru a nu se prinde. Adaugati apa cat s-o cuprinda si lasati la fiert, la foc molcom.

Dupa ce s-a inmuiat adaugati ceapa tocata si calita in ulei si sucul de rosii si lasati cateva clocote la foc mic. Adaugati carnati taiat bucati potrivite si undite in putin ulei si bucatile de capete de coaste afumate. lasati la foc mic pana scade si gata... voila!

Serviti calda alaturi de un ardei iute si o mamaliga aburinda.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise