Varza cu carnati si afumatura

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza murata
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 2 cani suc de rosii
  • ulei
  • 4 carnati semi-afumati
  • cateva bucatele de capete de coaste afumate

Mod de preparare

Astfel luati varza, spalati-o in cateva ape pentru a mai elimina din sare, taiati-o si tocati-o marunt. Puneti varza la calit in ulei, amestecand din cand in cand pentru a nu se prinde. Adaugati apa cat s-o cuprinda si lasati la fiert, la foc molcom.

Dupa ce s-a inmuiat adaugati ceapa tocata si calita in ulei si sucul de rosii si lasati cateva clocote la foc mic. Adaugati carnati taiat bucati potrivite si undite in putin ulei si bucatile de capete de coaste afumate. lasati la foc mic pana scade si gata... voila!

Serviti calda alaturi de un ardei iute si o mamaliga aburinda.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise