Varza cu carne tocata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 6 persoane)
  • 1/2 varza mare, alba,
  • 500g. carne tocata(amestec porc si vita),
  • 3 cepe,
  • 3 oua,
  • 250g. smantana,200ml. lapte,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura de chimen macinat;

Mod de preparare

1. Se taie ceapa in cubulete si se soteaza cu un pic de ulei(2 linguri)si cu carnea tocata intr-o tigaie cu margini inalte, timp de 5 minute, apoi se adauga varza taiata fasii.Se lasa sa fiarba 5-10 minute, amestecand mereu cu o lingura de lemn.Se asezoneaza cu sare , piper si chimen si se pune compozitia intr-un vas termorezistent.

2.Intr-un bol, se amesteca ouale cu smantana si cu laptele , se sareaza si se varsa peste amestecul de varza.Se pune vasul termorezistent in cuptorul preincalzit , la 200*C, timp de 40'.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise