Varza cu kaizer.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 3 verze
  • * 300 gr kaizer
  • * 50 ml ulei
  • * verdeata(marar,leustean)
  • * 100 gr pasta de tomate
  • * piper

Mod de preparare

Varza se taie marunt,si se freaca cu 1 lingura rasa de sare.

Intre timp se feliaza kaizerul cat de gros doreste fiecare si se caleste.Se adauga varza si se pune la fiert.

Cand este aproape fiarta se adauga pasta de tomate si piperul.Se mai da in cateva clocote (4-5 minute),mestecand mereu sa nu se lipeasca.

Cand este gata se adauga verdeata tocata marunt.Se poate servi cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise