VARZA CU SMANTANA SI CASCAVAL

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kilograme varza alba;
  • 150 ml lapte;
  • 2 linguri faina;
  • 100 grame cascaval;
  • 200 ml smantana;
  • 50 grame unt;
  • sare,pesmet,nucsoara.

Mod de preparare

Varza se curata de frunzele ofilite,dupa care se imparte in 6 parti egale,punandu-se la oparit in apa sarata cu lapte;

Dupa ce a fost oparita,varza se lasa la scurs;

Se pregateste o tava de aragaz,se unge cu unt,se presara cu pesmet,se pune varza scursa,dupa care se adauga,peste aceasta o compozitie din smantana amestecata cu faina si cascaval;

Se da la cuptor,la foc mic,timp de 30 minute;

Se consuma fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise