Varza cu suc de rosii

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. varza dulce
  • 50 gr. pesmet
  • 50 gr. unt sau ulei
  • 150 ml smintina
  • 150 ml suc de rosii
  • marar
  • patrunjel
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se spala varza, apoi se toaca marunt, se fierbe 20 de minute in clocote si se strecoara. Intr-un vas, se prajeste in grasime, timp de 1 minut, pesmetul. Se amesteca smintina cu suc de rosii, cu sare dupa gust, piper, marar sau patrunjel tocat. Se unge cu unt sau ulei un vas de Jena, se pune jumatate din cantitatea de varza, se intinde un strat din pesmet si verdeturi, se pune smintina si se repeta operatia. Deasupra se pun smintina si sucul de rosii cu verdeturi. Se da vasul la cuptor pentru 15 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise