Varza de Bruxelles cu smantana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750g varză de Bruxelles
  • 2 linguri unt
  • 1 pahar smântână
  • sare

Mod de preparare

Se aleg verzişoare mici, se curăţă de frunzele galbene, se spală bine în câteva ape şi se pun la fiert la foc iute, în apă sărată, cam 20min. Se scurg bine de apă, apoi se pun într-o cratiţă în untul înfierbântat, la foc mic. Se acoperă cu capac şi se lasă 10 min, scuturând mereu cratiţa. Se toarnă smântâna şi se mai lasă pe foc câteva minute. Se serveşte fierbinte.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise