Varza de Bruxelles in aluat de bere

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2kg. varza de Bruxelles
  • 3 galbenuse
  • 200gr. faina
  • sare 3 albuse
  • batute spuma
  • nucsoara;

Mod de preparare

Se curata verzisoarele, se spala si se fierb 3-4min. in apa clocotita. Se strecoara si se pun pe o sita sa se scurga de apa. (daca folosim varza de Bruxelles congelata, atunci o lasam o ora la temperatura bucatariei,putin sarata) Dupa ce verzisoarele s-au scurs, le trecem prin faina si apoi prin aluatul de bere , pe care il facem in felul urmator:3 galbenuse se amesteca bine cu sare si cu 2dl. bere blonda , 200gr. fainasi albusele batute spuma. Se condimenteaza cu nucsoara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise