VARZA DULCE CU KAISER

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza de marime mijlocie
  • 250 gr kaiser
  • 500 gr rosii
  • 2 morcovi
  • ulei 100 ml
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Varza ,curatata si tocata marunt,se caleste in uleiul incins impreuna cu kaiserul taiat cuburi si morcovul dat prin razatoarea mica.Peste ele,se toarma rosiile oparite in prealabil,curatate de pielite si tocate marunt,se adauga supa de carne daca avem sau apa si se lasa pe foc pana varza este bine fiarta.La final se adauga sare,piper,cimbru si foi de dafin dupa preferinta.Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei verde iute langa

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise