Varza dulce cu pulpa de porc la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 varza dulce de aproximativ 2 kg
  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4-5 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 cuburi concentrat costita afumata
  • 100 ml bulion/ketchup
  • 30 ml ulei
  • sare, piper, paprika, curry, cimbru, 2 foi de dafin

Mod de preparare

Se taie varza patratele, (vezi video)se pudreaza cu o lingurita de sare, apoi se framanta putin cu mainile, se clateste cu apa rece, se stoarce si se pune la calit impreuna cu verdeata tocata si concentratul, 20 minute, in 10 ml ulei.

In restul de ulei prajiti pe ambele parti pulpa de porc feliata mai gros (aproximativ 2 cm). Intr-o tava mai adanca puneti felii de morcov, ceapa tocata, jumatate din varza calita, un strat de felii de carne, condimentati, acoperiti cu varza, felii de rosii, turnati bulionul, 300-400 ml apa si dati la cuptor, la foc mic, 45 minute pana se rumeneste frumos.

Garnisiti cu verdeata, felii de ardei si de morcovi.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise