Varza dulce cu rosii multe si ciolan afumat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o varza medie(1Kg)
  • - 5 rosii medii coapte
  • - 3 cepe mari
  • - 1 lingurita de vegeta, sare,piper
  • - 1 lingurita cimbru
  • - 1 buc ciolan afumat(1 Kg)
  • - o legatura marar verde

Mod de preparare

Se taie ceapa julien,se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie.Apoi se adauga vegeta,sare ,piper, cimbru ,toate dupa gust.Se adauga si varza taiat marunt si frecata inainte cu sare si scursa de apa pe care o lasa aceasta, putin cate putin pana se inmoaie si se caleste pe foc potrivit.La sfarsit se adauga ciolanu afumat si prajit in prealabil,impreuna cu roosiile taiate rondele.Acestea se pun pe deasupra ,unde i se alatura si mararul taiat marunt.Apoi se baga la cuptor 45\\\\\\\".Se gusta si se potriveste de sare daca mai este necesar.Se serveste cu mamaliguta calda

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise