Varza fiarta cu coaste de porc

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa
Varza fiarta cu coaste de porc

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane:
  • 1 kg de coaste de porc,
  • 1kg de varza,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei rosu,
  • 1 cutie de rosii in bulion,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Coastele se taie bucati mici, se spala bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Intre timp tocam marunt ceapa si ardeiul si il dam deoparte. Taiem si varza fideluta. Dupa circa o ora, cand carnea este fiarta se adauga si varza si se fierbe inca 30 de minute. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Intr-o tigaie cu putin ulei calim ceapa si ardeiul 5 minute. Adaugam compozitia impreuna cu rosiile si mai fierbem 15 minute. Dupa 15 minute varza noastra e gata. Daca va place, se poate acri cu zeama de varza sau bors.

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Gateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise