varza la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • varza tocata (sa ajunga pentru o tava)
  • kaizer-sunculita taraneasca
  • suc de rosii
  • condimente de porc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca varza si se pune in tava la cuptor. Se lasa o jumatate de ora la cuptor cu sare, piper si condimente de porc.

Kaizerul se caleste si se adauga peste varza cu tot cu uleiul in care s-a prajit. Se mai adauga sucul de rosii, sare, piper si condimente dupa gust si se mai lasa pana se face bine varza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise