Varza murata cu ciolan fript

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • varza murata
  • 2 cepe
  • rasol porc 2
  • vegeta 1
  • bulion 1
  • ciolan afumat 2
  • ulei
  • sare
  • piper
  • dafin

Mod de preparare

Varza se tine in apa la desarat 2 h. Se scurge si se taie subtire. Se toaca ceapa marunt. Se inabusa in tuci adaugindu-se varza. Se pune la fiert la foc mic +rasolul taiat bucati. Cind varza si carnea sint fierte se pune bulionul si mirodeniile. Ciolanul afumat se taie felii groase si se frige pe gratar. Se pun feliile fripte deasupra peste varza calita. Se baga la cuptor pina devine bruna

Se serveste cu mamaliguta, ardei murat, ceapa de buzau frecata cu sare si pusa in otet

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise