Varzari

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 ceasca ulei
  • 1/2 ceasca apa
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • 1 varza murata
  • 2 linguri ulei
  • piper

Mod de preparare

Se face un aluat din 1/2 ceasca de ulei,1/2 ceasca de apa,sare si faina cat cuprinde.Aluatul trebuie sa fie potrivit de moale.Se lasa sa se odihneasca jumatate de ora.

Intre timp se taie varza murata,se scurge bine de zeama si e caleste cu 2 linguri de ulei si putin piper.

Aluatul se intinde,se taie in patrate nu prea mari, se umplu cu varza si se intorc colturile spre mijloc in forma de plic.

Se dau al cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.

Se pot servi si reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise